Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Kondratjuk N$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Kondratjuk N. 
Quantum-chemical modeling of molecularcomplexes structure in "Uronatic polyesacharides – Ca2+" system [Електронний ресурс] / N. Kondratjuk, E. Pivovarov, T. Stepanova, D. Toloshnyi, Y. Polyvanov // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 26(2). - С. 71-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_26(2)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 441.537 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Kondratjuk N. 
Rheological properties of food film-forming gels on the basis of uroconate polysaccharides [Електронний ресурс] / N. Kondratjuk, Y. Pyvovarov, A. Padalka, Y. Polyvanov // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 625.401 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Stepanova T. 
Prospects of cultivated mushrooms use in technology of sausages [Електронний ресурс] / T. Stepanova, N. Kondratjuk, N. Haijuan, K. Suprunenko // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 2. - С. 75-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.413 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Nan H. 
Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages [Електронний ресурс] / H. Nan, N. V. Kondratjuk, T. M. Stepanova, O. V. Afanasiiev, K. I. Sytnyk, A. V. Dyshuk, K. Ye. Suprunenko // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2019. - № 1. - С. 38-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2019_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 580.699 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Kondratjuk N. V. 
Study of organoleptic and technological properties of fish maffins with addition of pearly powder [Електронний ресурс] / N. V. Kondratjuk, T. M. Stepanova, A. Yu. Viyenko, Shen. Yunjian // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2019. - № 15. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2019_15_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.497 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Kondratjuk N. 
System of technical regulation and conformity assessment of ukraine and china. Comparative analysis of legislation on product quality and safety [Електронний ресурс] / N. Kondratjuk, T. Stepanova, O. Kozhemiaka, K. Suprunenko // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2020. - № 1. - С. 82-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2020_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 508.616 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського